2012. május 29., kedd

Vége

Hazaérkezve jegyeimet és kinti eredményeimet a Tanulmányi Osztály elfogadta az előzetes megállapodásoknak megfelelően. Így dokumentációmat le tudtam adni, bár a kiszabott határidő (két hét a hazaérkezés után) akkor lett volna tarthatóbb, ha mindenki mindig ott van, amikor szükségem van rá, így végül elhúzódott kissé az ügyintézés, de akadálymentes volt azért. Konklúzióként talán csak annyit tudok mondani, amit a Néprajzi Intézetnek küldött képeslapomra is írtam: „mindenkinek csak ajánlani tudom Jénát és az Erasmust!”. Annyi bizonyos, hogy ha tehetném, megint mennék, de nem venném magam ennyire komolyan. Ahogy egyik csekélyértelmű román ismerősöm mondta: „You are here Erasmus.”

Mindenesetre köszönöm az inspirációt Bárth tanár úrnak, Lillának, Annának és Klárának. Köszönöm a lehetőséget a két egyetemnek és a koordinátoroknak, a segítséget tutoromnak, Sybillének, a lelki segítséget Imrének és sokaknak. És köszönöm a blog olvasóinak türelmét, figyelmét! Szervusztok, Kurbli puszil mindenkit!

(Akit érdekelnek gondolataim, érzéseim, tanítások, amiket kapok:  http://nefelj.blogspot.com; akit az események érdekelnek, amik velem történnek: http://alien1717.blogspot.com.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése